Fatih’te metruk binada çökme

İstanbul’un Fatih ilçesinde bulunan 2 katlı metruk binada gece saatlerinde çökme meydana geldi. Park halinde bulunan araçlar binanın bir kısmının çökmesi nedeniyle zarar gördü.

DHA’nın haberine göre, olay Fatih Yedikule Mahallesi Gençağa sokakta gece saat 03.30 sıralarında meydana geldi ölen ya da yaralanan olmadı.

Mahalleli Ramazan Seyhan “Gece büyük bir ses duyduk ondan sonra balkona çıktığımızda bir gürültü sesi geldi. Nereye zarar geldiğini göremedik. Sabah kalktığımızda İtfaiyenin geldiğini gördük zabıtanın geldiğini gördük ve iki aracın hasar aldığını gördük” dedi.

ANITLAR KURULU’NUN KARARININ BEKLENECEK

Yaklaşık 4 yıl önce de aynı sokakta bulunan başka bir metruk binada çökme meydana gelmişti. Olayda 5 kişi yaralanırken 1’i çocuk 2 kişi hayatını kaybetmişti. Belediye ekiplerinden 2 katlı metruk binanın tehlikeli bölümlerinin yıkılacağı, tarihi statüde yer alan binanın yıkımı için ise, Anıtlar Kurulu’nun kararının bekleneceği öğrenildi. Çökme sırasında binadan kopan beton parçalarından zarar gören otomobiller, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonrası, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x